У Кропивницькому підписали меморандум про співпрацю влади з бізнесом у галузі туризму

Червень 24, 2021 | Новини | Переглядів: 1586 | Коментарі: 0

Голова Кіровоградської ОДА Марія Чорна підписала меморандум про реальний розвиток туризму з ГО "Екскурс-Інформ" та Кіровоградським відокремленим підрозділом спілки сільського зеленого туризму в Україні.

Документ - рамкова угода, яка підкреслює серйозність намірів обласної адміністрації розвивати туризм на Кіровоградщині.

«Символічно, що підписання такого документу відбулося під час першого туристичного Форуму. Основні меседжі меморандуму – створення сприятливих умов для залучення інвестицій у розбудову туристичної інфраструктури, реалізації інноваційних проектів, спрямованих на зростання попиту на туристичні послуги, збільшення надходжень від реалізації туристичних послуг. Важливо, що разом ми займатимемося організацією та проведенням спільних заходів, спрямованих на розвиток сфери туризму на Кіровоградщині», - розповіла Марія Чорна.

За словами очільниці області, сьогодні відбулась офіційна частина форуму. Але реальні кроки в цьому напрямку будуть шукатися на живих зустрічах між нею та представниками локального бізнесу. Така зустріч відбудеться вже найближчим часом. 

підписали меморандум про співпрацю влади з бізнесом у галузі туризму


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool