У Кропивницькому перевіряють торговий центр

Лютий 04, 2020 | Новини | Переглядів: 4450 | Коментарі: 0

4 лютого інспекторським складом Кропивницького міськрайонного відділу Управління ДСНС у Кіровоградській області розпочато позапланову перевірку забезпечення пожежної та техногенної безпеки, підготовленості адміністрації закладу, відповідальних осіб та персоналу до дій в умовах виникнення надзвичайних ситуацій у торговельному центрі «Барва» у Кропивницькому.

Під час перевірки фахівці Управління з’ясували стан та відповідність нормам евакуаційних шляхів, систем оповіщення, засобів пожежогасіння, зовнішнього та внутрішнього водопостачання тощо. З працівниками рятувальники провели інструктаж щодо правил пожежної безпеки, запобігання пожежам, дій у випадку виникнення надзвичайної ситуації у ТЦ, правил користування вогнегасниками, порядку виклику пожежно-рятувального підрозділу тощо.

У рамках перевірки здійснили тренувальне спрацювання протипожежної сигналізації тапровели евакуацію відвідувачів і персоналу з приміщення магазину.

У Кропивницькому перевіряють торговий центр

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool