У Кропивницькому перевірили Будинок дитини

Квітень 24, 2018 | Новини | Переглядів: 1214 | Коментарі: 0

Співробітники У ДСНС України в області продовжують проводити перевірки об’єктів із масовим перебуванням людей, зокрема – загальноосвітніх і дошкільних навчальних закладів, лікувальних дитячих установ тощо з метою контролю за дотриманням вимог пожежної та техногенної безпеки, а також спілкуватися з персоналом цих об’єктів щодо профілактики надзвичайних ситуацій.

Загалом під час відпрацювань рятувальники перевіряють наявність та справність первинних засобів пожежогасіння, комплектацію пожежних щитів протипожежним інвентарем, утримання у належному стані шляхів евакуації з приміщень дитячих закладів, стан утримання електрогосподарства та справність внутрішнього протипожежного водогону.

24 квітня співробітники Кіровоградського міськуправління У ДСНС в області перевірили комунальний заклад «Кіровоградський обласний будинок дитини», який є закладом медико-соціального спрямування для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. У закладі постійно перебуває близько 80 дітлахів та персонал. Питання безпеки вихованців і працівників є першочерговим для керівництва закладом.

Рятувальники перевірили усі ланки системи протипожежного захисту Будинку дитини та після остаточного аналізу стану безпеки закладу буде складено і висвітлено на сайті Управління ДСНС в області акт перевірки.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool