У Кропивницькому ошукали матір загиблого військовослужбовця

Грудень 06, 2023 | Новини | Переглядів: 442 | Коментарі: 0

Зловживаючи довірою жінки та маючи доступ до її мобільного банківського застосунку зловмисники привласнили 350 тис грн, які були виплачені потерпілій в якості компенсаційних виплат за загиблого сина-захисника.

За процесуального керівництва Кропивницької окружної прокуратури завершено досудове розслідування стосовно мешканців обласного центру за шахрайство, вчинене групою осіб в умовах воєнного стану (ч.3 ст.190 КК України).

За даними слідства, троє мешканців Кропивницького у червні цього року у шахрайський спосіб заволоділи грошовими коштами, які потерпіла отримала в якості грошової допомоги від держави після загибелі сина на війні. Зловживаючи її довірою, фігуранти справи шахрайським шляхом одержали повний доступ до банківського рахунку жінки та заволоділи грошовими коштами у сумі 350 тис гривень.

Обвинуваченим загрожує до 5 років позбавлення волі.

Досудове розслідування - Кропивницьке РУП ГУНП в області.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool