У Кропивницькому обласна екстренка отримала три нові реанімобілі

Листопад 07, 2022 | Новини | Переглядів: 894 | Коментарі: 0

Три нові реанімобілі в рамках ініціативи першої леді України Олени Зеленської отримав Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у Кіровоградській області. 

Три нові реанімобілі в рамках ініціативи першої леді України Олени Зеленської отримав Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у Кіровоградській області.


Про це у своєму телеграм-каналі повідомив голова обласної ради Сергій Шульга сьогодні, 7 листопада.

Генеральний директор центру Олександр Ярошенко уточнив, Кіровоградщина отримала реанімобілі класу С.

«Машини обладнані всім необхідним, щоб навіть у складних дорожніх умовах можна було швидко й безпечно доправити хворих до лікарні. Є кисневі балони, кардіомонітори та дефібрилятори, електрокардіографи та апарати штучної вентиляції легень», - зазначив Олександр Ярошенко.

Нагадаємо, місія фандрейзингової платформи United24 — стати головним вікном для збору пожертв на підтримку України. Кошти надходять на рахунки Національного банку та скеровуються профільними міністерствами на найголовніші потреби за трьома напрямами: «Оборона та розмінування», «Медична допомога» та «Відбудова України».


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool