У Кропивницькому між силовими відомствами відбулися змагання (ФОТО)

Вересень 15, 2023 | Новини | Переглядів: 992 | Коментарі: 0

В обласному центрі влаштували спортивні змагання між силовими відомствами.

У Кропивницькому між силовими відомствами відбулися змагання

У Кропивницькому між силовими відомствами відбулися змагання

У Кропивницькому між силовими відомствами відбулися змагання


Від початку року силовики області змагалися за першість у багатьох видах спорту. Неодноразово в рамках “Динаміади-2023” організовувалися чемпіонати області з гирьового спорту, армреслінгу, пауерліфтингу, панкратіону та інших видів боротьби, пляжного футболу та волейболу.

Сьогодні найкращі спортсмени Служби порятунку, Головного управління Національної поліції в області, Національної академії внутрішніх справ, Донецького державного університету внутрішніх справ та Територіального управління служби судової охорони в області демонстрували свій рівень фізичної підготовки, витривалості, технічної майстерності та готовності до нових перемог у п’ятьох категоріях: фрисбі, дартс, пляжний волейбол, настільний хокей та силова естафета.

У тьох з п’яти категорій бійці Кіровоградського гарнізону ДСНС вибороли заслужену першість, що у фіналі привело команду до перемоги.

За результатами спортивного протистояння місця у командному заліку розподілилися таким чином: ІІІ місце посіла Служба судової охорони, ІІ місце зайняли спортсмени Донецького державного університету внутрішніх справ і беззаперечним лідером змагань стала команда Головного управління ДСНС у Кіровоградській області.

Так, напередодні професійного свята рятувальники присвятили свою перемогу усім, хто сьогодні стоїть на захисті людського життя!

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool