У Кропивницькому до Дня Збройних Сил України відбулися спортивні змагання (ФОТО)

Листопад 22, 2023 | Новини | Переглядів: 1187 | Коментарі: 0

Сьогодні у Кропивницькому ліцеї Науковий відбулися спортивні змагання.

Шкільну естафету під назвою “Об’єднані надією” влаштували до Дня Збройних Сил України. Організатори ставили собі за мету виявили найсильніших та найспритніших з-поміж школярів та в такий спосіб пропагувати здоровий спосіб життя серед підростаючого покоління. А найголовніше — підтримати наших захисників!

У Кропивницькому до Дня Збройних Сил України відбулися спортивні змагання

У Кропивницькому до Дня Збройних Сил України відбулися спортивні змагання

У Кропивницькому до Дня Збройних Сил України відбулися спортивні змагання

У Кропивницькому до Дня Збройних Сил України відбулися спортивні змагання

Спортивний захід відбувся за участі трьох команд: “Юні рятувальники”, “Юні кіборги” та "Cool games". Власне, до складу команди юних рятувальників увійшли ліцеїсти, що вже тривалий час є членами Дружини юних рятувальників-пожежних.

Цього дня учасники найкращої команди ДЮРП області долучилися до шкільних змагань не даремно. Вони показали свою спритність, злагодженість дій, згуртованість команди, за що були нагороджені дипломами та подяками змагань. Та найціннішим здобутком для них став прапор команди ДЮРП, який їм передали професійні рятувальники Кіровоградського гарнізону ДСНС.

Усі учасники спортивного протистояння одноголосно зійшлися у думці, що цього дня перемогла сила єдності та непереборного бажання здолати усі перешкоди. І цю перемогу юні ліцеїсти присвятили нашим славним Збройним Силам та рятувальникам, які руйнують стереотипи, роблять неможливе заради безпеки українців та пліч-о-пліч разом крокують до Перемоги!

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool