У Кропивницькому бібліотекарі провели передсвятковий майстер-клас

Грудень 20, 2018 | Новини | Переглядів: 572 | Коментарі: 0

Ось і наближається чарівна пора новорічних свят, яку з нетерпінням чекають і діти, і дорослі.

 З самого дитинства, всі ми асоціюємо зиму з справжніми чудесами і довгоочікуваними подарунками. Щоб підготуватися до Нового року, зовсім не обов’язково купувати ялинки, дорогі новорічні іграшки та прикраси. Святковий настрій і антураж можна легко і швидко створити своїми руками.

20 грудня в бібліотеці-філії №1 для користувачів молодшого шкільного віку відбувся передсвятковий майстер-клас з виготовлення новорічної ялинки з паперу. Бібліотекар, Інна Анатоліївна, допомогла юним читачам розкрити свої таланти, показати, на що здатні їхні умілі руки.

Дітвора з захопленням складали, перегинали, вирізали та милувалися ялинкою, яку створили власними руками. І кожен з них був упевнений, що його витвір найкращий. Цей виріб з паперу несе в собі радісну атмосферу зимових свят. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool