У Кропивницький завітав відомий британський композитор (ФОТО)

Лютий 26, 2024 | Новини | Переглядів: 1291 | Коментарі: 0

В обласному центрі до бібліотеки Чижевського знову завітав відомий британський композитор Найджел Осборн

Його музичні твори грають Віденський та Берлінський симфонічний оркестри, Шотландська опера та Королівський оперний театр. 

В цей недільний день діти та дорослі громадської організації «Єдина родина Кропивниччини» взяли участь у цікавій музичній програмі з композитором, фахівцем із використання музики та мистецтва для підтримки дітей, які пережили травматичні військові конфлікти.
Митець понад 30 років займається такою діяльністю. Він грав для дітей у Боснії під час військового конфлікту наприкінці минулого століття, побував у Чечні та Косово. В Україну приїхав на запрошення волонтерів.

У Кропивницький завітав відомий британський композитор

У Кропивницький завітав відомий британський композитор

У Кропивницький завітав відомий британський композитор

Музична терапія Найджела та його української команди відбулась у формі гри. Діти слухали пісні різних континентів, танцювали, співали та гралися. Такі активності знімають стрес та допомагають з навичками спілкування. Британський композитор і надалі планує продовжити свою музичну терапію. Адже упевнений, що мистецтво здатне подолати наслідки війни.

«Ситуація в Україні важка. Потрібно задіяти підтримку, допомогу і добру енергію. І ми пропагуємо з дітьми творчість, добру енергію, працюємо на оптимізм, уяву, на самоповагу, то дуже-дуже важливо», – переконує композитор.

Для закріплення позитивного настрою всі діти, які старанно били в «африканські» барабани, отримали подарунки.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool