У «Кіровоградобленерго» дали роз’яснення щодо оприлюднення графіків відключень

Жовтень 24, 2022 | Новини | Переглядів: 1124 | Коментарі: 0

З початку війни, а особливо за період з 10 жовтня, рф здійснено низку масштабних обстрілів об’єктів електроенергетики України, включно з Кіровоградською областю

 

. Наслідком цих обстрілів стали значні пошкодження та руйнування електричних розподільних мереж та електростанцій. Фактично об’єднана енергетична система України функціонує зараз в надзвичайному режимі, що означає, серед іншого, невідповідність обсягів постачання та споживання електроенергії, суттєве зниження рівнів надійності роботи та якості електропостачання.

Для забезпечення стабільності роботи енергосистеми та збереження її цілісності, збалансування обсягів постачання та споживання електроенергії, енергетики вимушені вдаватися до застосування графіків аварійних відключень споживачів.

За таких умов, на жаль, немає можливості наперед спланувати обсяги та тривалість аварійних відключень, скласти погодинні графіки та довести їх до споживачів. Вимушені наголосити, що відключення не мають планового характеру, а є аварійними та застосовуються для недопущення масштабної аварії з масовим і тривалим знеструмленням значних територій.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool