У Кіровограді затримали двох злодіїв

Березень 13, 2015 | Новини | Переглядів: 1045 | Коментарі: 0

Ними виявилися жителі обласного центру 18-ти та 20-ти років. Пошкодивши замок на ролеті, зловмисники намагалися поцупити з торгівельного павільйону господарські товари. Крадіїв помітила кіровоградка та зателефонувала до міліції. Правоохоронці затримали хлопців на місці вчинення злочину.

До Кіровоградського міського відділу міліції звернулася місцева жителька. Жінка розповіла, що з власного балкону побачила на ринку невідомих осіб, які виносили з торгівельного ларька речі.
Правоохоронці негайно виїхали на місце події. У момент, коли злодії перекидали через паркан свою «здобич», вони й були затримані працівниками міліції.
Встановлено, що за допомогою ножа крадії відкрили ролет. Потрапивши всередину, почали виносити усе, що потрапляло під руку, зокрема господарські товари.
Усі викрадені речі працівники міліції вилучили.
- Стосовно затриманих розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка», - повідомив т.в.о. начальника Кіровоградського МВ УМВС в області Володимир Гавриленко. - Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool