У Кіровограді з професійним святом вітали державних виконавців

Грудень 17, 2015 | Новини | Переглядів: 1854 | Коментарі: 0

Сьогодні, 17 грудня, у Кіровограді відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня працівника державної виконавчої служби. Працівників служби привітав міський голова Андрій Райкович.

- Державна виконавча служба у юридичній ієрархії – це останній форпост захисту справедливості, - сказав Андрій Райкович у своєму вітальному слові. – Саме ви маєте виконувати рішення судів, які починаються високими словами: - “Іменем України”.

Міський голова наголосив, що міська влада сподівається на підтримку виконавчої служби, на неухильне виконання Закону, оскільки налаштована прозоро і активно наводити в місті порядок.
- Разом з вами ми зробимо це швидше і виправдаємо сподівання кіровоградців жити в місті, де поважають Закон і справедливість, де діє Верховенство права, - підкреслив Андрій Райкович.

Під час урочистостей голова обласної ради Олександр Чорноіваненко та заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко вручили кращим фахівцям служби грамоти та оголосили подяки.

Тепло привітали в залі також працівників державної виконавчої служби області, які захищали територіальну цілісність України в АТО, а нині демобілізовані й продовжують працювати на своїх посадах.

Слова подяки на адресу спеціалістів виконавчої служби звучали голови обласної організації Союзу юристів України Григорія Дрока та виконуючого обов’язки начальника головного територіального управління юстиції в області Вадима Гуцула. Посадовці вручили фахівцям виконавчої служби грамоти та відзнаки очолюваних ними установ та організацій.

джерело
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool