У Кіровограді вихованці ДЮКу «Старт» продемонстрували свою силову підготовку

Грудень 09, 2015 | Новини | Переглядів: 1387 | Коментарі: 0

8 грудня у дитячо-юнацькому клубі «Старт» відділу сім’ї та молоді Кіровоградської міської ради пройшли змагання, присвячені Дню Збройних Сил України серед найменших вихованців клубу.

Організатори запросили на змагання почесного гостя - учасника антитерористичної операції, капітана військової служби, десантника Кіровоградської військової частини Дениса Базека.

Під час змагань юні спортсмени старалися продемонструвати свою силу у трьох видах вправ: підтягуванні на перекладині, віджиманні лежачи та підійманні гантелі. Хлопчаки систематично та цілеспрямовано займаються спортом, готуючись до служби у Збройних Силах України, вони мріють стати сильними та мужніми захисниками своєї країни.

Тренують спортсменів Олег Бочаров та Ігор Бондар. Юні спортсмени відзначені Грамотами відділу сім'ї та молоді Кіровоградської міської ради.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool