У Кіровограді відбулась вахта пам’яті «Подвигу немає забуття»

Травень 11, 2016 | Новини | Переглядів: 1004 | Коментарі: 0

Напередодні Дня примирення і пам’яті та Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні читацький актив та працівники бібліотеки-філії №4 взяли участь у вахті пам’яті «Подвигу немає забуття», вітаючи зі святами ветеранів війни, що мешкають у мікрорайоні Олексіївка.

Завітавши до оселі учасника бойових дій Григорія Георгійовича Покатенка, ми сердечно привітали ветерана, побажали міцного здоров’я, довголіття, родинного затишку, добробуту і миру та подякували йому за врятовану Батьківщину.

Читачі підготували для захисника Вітчизни концертну програму. Кароліна Єлькіна та Даша Осика, учениці 6 «Б» класу навчально-виховного об’єднання №32, заспівали душевну пісню та натхненно декламували вірші про Україну, а шкільний бібліотекар Бабенко Алла Леонідівна присвятила ветерану власну поезію.

Учасник бойових дій розповів присутнім який шалений опір вони чинили окупанту, які почуття відчував, коли дізнався про Перемогу, про те, як по закінченні війни, відбудовував зруйновані ворогом міста.

Минають роки, але у пам’яті народній назавжди залишиться спогад про звитягу, мужність і героїзм воїнів-визволителів, які врятували рідну землю від фашистської навали.
Доземно вклоняємось ветеранам за великий подвиг!

Абрамова І.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool