У Кіровограді відбулась акція «Безпечні канікули»

Липень 13, 2016 | Новини | Переглядів: 787 | Коментарі: 0

Безпека дітей, зокрема попередження їх загибелі й травмування під час літніх канікул, залишається головним питанням у діяльності Служби порятунку, спрямованій на профілактику виникнення надзвичайних подій на території регіону.

З цією метою рятувальники проводять роз’яснювальну роботу серед студентів, школярів та дошкільнят, а також організовують різноманітні навчальні акції.
12 липня акцію «Безпечні канікули» провели у центрі реабілітації дітей з особливими потребами, що в обласному центрі. Вихованцям центру розповіли про правила безпечного користування електричними та газовими приладами, сірниками, а також нагадали, що існує небезпека отримати серйозні травми або навіть й загинути у разі виявлення вибухонебезпечних предметів, чи то боєприпасів часів війни, чи то вибухових пристроїв сучасного зразка.
Крім того, рятувальники показали дітям, як працює черговий караул під час гасіння пожежі, під час порятунку людей та надання першої долікарської допомоги постраждалому. Пізніше, усі бажаючі могли поближче роздивитись пожежний автомобіль та оснащення, яке є у ньому, поміряти захисний одяг, каску, протигаз. Рятувальники продемонстрували, як використовують той чи інший інструмент під час виконання завдань, а також розповіли найцікавіші випадки зі своїх героїчних буднів.
На завершення організатори акції вручили дітям листівки з правилами поведінки у різних надзвичайних ситуаціях.
Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool