У Кіровограді продовжується акція Здорові жителі - здорове місто

Червень 23, 2011 | Новини | Переглядів: 1583 | Коментарі: 0

Соціально-медична акція "Здорові жителі-здорове місто" в рамках кіровоградського сегменту програми «Центральний регіон – 2015» проведена у мікрорайоні Кущівка на базі ЗОСШ №1 з з 6 по 10 червня.

Як повідомила начальник управління охорони здоров’я міської ради Оксана Макарук, під час проведення акції оглянуто 437 жителів мікрорайону, у тому числі проведено:
ФГ-обстежень – 219
ЕКГ- обстежень – 234
УЗД – обстежень – 206
лабораторних обстежень – 322;
оглянуто:
терапевтом – 437 осіб
окулістом – 210 осіб
хірургом – 118 осіб
в жіночому оглядовому кабінеті – 119 осіб.

Всі хворі, які пройшли профілактичні огляди, і у яких виявлена та чи інша патологія, запрошені для поглибленого обстеження та лікування у поліклініку. За необхідності хворі направлялись на стаціонарне лікування та на дообстеження в інші лікувальні заклади міста, відзначила Оксана Макарук.
Робота по проведенню профілактичних оглядів населення продовжується і в інших мікрорайонах міста.

З 20.06.11 по 24.06.11 пройти обстеження позачергово у 5-ій міській поліклініці мають змогу мешканці прилеглих до закладу вулиць.

джерело сайт Кіровоградської міської ради
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool