У Кіровограді планується капітальний ремонт шляхопроводу по провулку Об’їздному

Травень 12, 2016 | Новини | Переглядів: 1123 | Коментарі: 0

Шляхопровід по провулку Об’їздному у Кіровограді потребує капітального ремонту і для його виконання вже розроблений проект та складений кошторис. Вартість капітального ремонту мосту, який є головною транспортною магістраллю, що з’єднує Новомиколаївку з центром міста складає 7,1 мільйона гривень.

Проблемою, що не дозволяє дати старт ремонтним роботам на мосту, залишається необхідність одночасно з ремонтом забезпечити достатньо жвавий рух транспорту на виїзд з Кіровограда у київському напрямку.

Сьогодні, 12 травня, заступник міського голови Олександр Мосін зібрав виїздну робочу нараду на залізничному переїзді між вулицями Толстого і Євгена Маланюка, щоб розглянути усі можливі варіанти і визначити шляхи розв’язання такої проблеми.

За результатами наради Олександр Мосін доручив начальнику відділу будівництва та благоустрою головного управління житлово – комунального господарства Володимиру Бабоші розглянути можливість проведення ремонту шляхопроводу із одночасним забезпеченням руху транспорту по ньому. У цей же час, спеціалісти вивчатимуть альтернативні напрямки руху автотранспорту в обїзд шляхопроводу.

Ще одним варіантом може стати облаштування залізничного переїзду на 290-му км. між вулицями Толстого і Євгена Маланюка.
- Це достатньо затратний варіант, - відзначив під час наради Олександр Мосін. – Адже, враховуючи, що на цій ділянці залізниці за добу проходить понад 80 потягів, такий переїзд має бути облаштований за нормами першої категорії. А це означає облаштування сигналізації, автоматичних шлагбаумів, пішохідної доріжки, освітлення та організації постійного чергування на місці переїзду. Крім того, очевидно доведеться розширити проїжджу частину вулиці Толстого.

Усім виконавцям визначений кінцевий термін опрацювання всіх варіантів – це 20 травня. Після цього отримані матеріали будуть грунтовно проаналізовані і прийняте остаточне рішення.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool