У Кіровограді перепровірять розрахунки нових тарифів на послуги захоронення побутових відходів

Березень 22, 2016 | Новини | Переглядів: 978 | Коментарі: 0

Виконавчий комітет Кіровоградської міської ради відправив на доопрацювання проект рішення про підвищення ТОВ “КАТП – 1128” тарифів на послуги із захоронення побутових відходів.

За інформацією начальника управління економіки міської ради Олени Осауленко, чинні тарифи на такі послуги затверджувалися у 2008 році.

З того часу усі складові вартості захоронення відходів на міському сміттєзвалищі суттєво виросли: мінімальна заробітна плата збільшилася із 545 до 1378 гривень, дизельне пальне подорожчало із 5,9 до 11,55 гривень за літр, значно підвищилися також розміри орендної плати за землю і екоподаток. Відповідно, підприємство звернулося до міської ради із проханням встановити нові тарифи у розмірі 66,53 грн/т для населення, 72,38 грн/т для бюджетних установ і 82,63 грн/т для інших споживачів.

У свою чергу, члени виконкому висловили застереження, що зміна тарифу на захоронення побутових відходів автоматичне спонукає підприємства, які вивозять сміття підвищувати тарифи на свої послуги.

Виконком доручив управлінню економіки ретельно перевірити усі розрахунки, навести порівняльні таблиці та запросити на наступне засідання керівників автотранспортних підприємств, що займаються вивезенням побутових відходів з контейнерних майданчиків і приватного сектору.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool