У Кіровограді демонтують ще один незаконно встановлений літній майданчик

Січень 30, 2015 | Новини | Переглядів: 1177 | Коментарі: 0

Вулиця Дворцова у Кіровограді продовжує звільнюватися від незаконно встановлених споруд, розміщення яких суперечить чинному законодавству України, перешкоджає руху пішоходів, не відповідає протипожежним нормам та іншим вимогам забудови

Сьогодні, 30 січня, розпочався демонтаж літнього майданчику пабу “Черчиль”. - Власник закладу прийняв рішення зробити це добровільно, відзначив заступник міського голови Сергій Васильченко. – Я особисто вів переговори з керівництвом закладу ресторанного господарства і, маю надію, зміг їх переконати, що демонтаж власними силами дозволить здійснити цю процедуру значно акуратніше, зберігши елементи конструкції для використання у подальшому. Сподваюся також, що приклад пабу “Черчіль” надихне і сусідні заклади на повернення своєї діяльності у законне русло і вони не будуть випробувати долю примусовим знесенням майданчиків.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool