У двох навчальних закладах Кропивницького перевірили класи безпеки (ФОТО)

Серпень 23, 2023 | Новини | Переглядів: 1331 | Коментарі: 0

Начальник Кіровоградської обласної військової адміністрації Андрій Райкович та представники обласної і міської влади оглянули Класи безпеки у двох навчальних закладах Кропивницького.

У двох навчальних закладах Кропивницького перевірили класи безпеки

У двох навчальних закладах Кропивницького перевірили класи безпеки

У двох навчальних закладах Кропивницького перевірили класи безпеки


Класи безпеки діятимуть за принципом міжшкільних ресурсних центрів, де учні з інших шкіл опановуватимуть знання й навички з пожежної, мінної та техногенної безпеки, прийоми домедичної допомоги.

Наразі ці шкільні безпекові простори обладнані найсучаснішим обладнанням: інтерактивними манекенами, 3D-плакатами, симуляторами та іншою наочністю, - за допомогою яких можна буде змоделювати різні життєві ситуації та відпрацювати алгоритми дій. Найменших будуть навчати під час цікавих ігор, змагань і конкурсів.

Планується, що невдовзі на базі міської станції юних техніків відкриється ще один стаціонарний Клас безпеки. А також діятиме ще один пересувний Клас безпеки.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool