У 1 півріччі 2012 року своїм правом на звернення до органів ДПС області скористались 212 громадян.

Липень 06, 2012 | Новини | Переглядів: 987 | Коментарі: 1

Про це повідомив заступник голови ДПС в області Олександр Підлісний.

На особистий прийом звернулись громадяни наступних категорій: СПД-фізичні особи – 76 осіб, що становить 35,8відс. від загальної кількості громадян; СПД- юридичні особи – 30 (14,2відс.); селяни – 21 (9,9відс.); пенсіонери – 15 (7,1відс.); представники громадської організації – 1 (0,5відс.); робітники – 12 (5,7відс.); працівники бюджетної сфери – 1 (0,5відс.); учень, студент – 1 (0,5відс.); безробітні – 5 (2,4відс.); соціальний стан не визначено – 50 (23,6відс.). Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомила прес-служба ДПС в Кіровоградської області
Переважна більшість звернень громадян, що надійшли під час особистого прийому, стосувалися податку на доходи фізичних осіб (37,7відс.), оподаткування доходів підприємницької діяльності (21,2відс.) та плата за землю (земельний податок, а також орендної плати за земельні ділянки державної і комунальної власності) (12,7відс.).
З письмовими зверненнями за 6 місяців 2012 року до органів державної податкової служби області звернулося 77 громадян, від яких надійшло 77 заяв.
У письмових зверненнях найчастіше порушувалися питання щодо контрольно-перевірочної роботи (40,3відс.). На підставі фактів, викладених у заявах громадян, проведені перевірки суб‘єктів господарювання, встановлено порушення та застосовані штрафні (фінансові) санкції відповідно до діючого законодавства України.

Для тих, хто бажає скористатися своїм правом на звернення до органів державної податкової служби, повідомляємо адресу Приймальні громадян ДПС у Кіровоградській області: м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 55. Запис на особистий прийом до посадових осіб Державної податкової служби у Кіровоградській області проводиться за телефоном: (0522) 36-69-99.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool