Три пожежі ліквідували на Кіровоградщині

Серпень 21, 2023 | Новини | Переглядів: 1075 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула, рятувальники тричі виїжджали на гасіння пожеж різного характеру.

Так, 20 серпня о 13:51 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про займання на вул. Мирній с. Свірневе Голованівської СТГ Голованівського району. На час прибуття рятувальників горіло 8 м2 покрівлі житлового будинку, що не експлуатується, та 80 м2 сухої трави на території приватного домоволодіння. О 14:52 пожежу було ліквідовано особовим складом 13-ої пожежно-рятувальної частини.

Того ж дня о 1 9:27 стало відомо про пожежу на вул. Українській смт Вільшанка Вільшанської СТГ Голованівського району. Після прибуття пожежно-рятувального підрозділу було встановлено, що горить 70 м2 покрівлі господарчої споруди та 1 т сіна врожаю 2021 року на території приватного домоволодіння. Вільшанські вогнеборці приборкали пожежу о 20:24.

Вже 21 серпня о 03:38 повідомлення про пожежу надійшло з м. Світловодськ Олександрійського району. Там на вул. Скубіївській виникло загорання моторного відсіку автомобіля ВАЗ-2101, яке о 04:01 загасили бійці світловодського підрозділу.

Загиблих та травмованих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

Пресслужба ГУ ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool