Трагедія у селищі Новому

Лютий 24, 2012 | Новини | Переглядів: 1289 | Коментарі: 0

При спробі розрізати газовий балон загинув працівник пункту прийому металобрухту. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі УМНС України в області

До Кіровоградського районного відділу УМНС України в Кіровоградській області надійшло повідомлення про вибух на території пункту прийому металобрухту, що знаходиться у селищі Новому міста Кіровограда.

На місці події встановлено, що 43-річний менеджер-оператор преса за допомогою зварювального апарата вирізав вентиль з балону з пропаном. Це призвело до вибуху балону та важкого травмування працівника.
До місця події прибув автомобіль швидкої допомоги, на якому постраждалого доправили до реанімаційного відділення обласної лікарні.
Від отриманих травм постраждалий помер.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool