Тиждень безпеки триває на Кіровоградщині (ФОТО)

Листопад 15, 2023 | Новини | Переглядів: 1213 | Коментарі: 0

В рамках Тижня знань безпеки життєдіяльності сьогодні кропивницькі рятувальники провели дистанційний урок безпеки для учнів Ліцею Центральний.

В онлайні розглянули питання пожежної та мінної безпеки. А ще діти почули рекомендації психолога Служби порятунку про те, як зберегти ментальне здоров’я в сучасних умовах.

Далі рятувальники рушили до дитячого садочку “Краплинка” в обласному центрі, де познайомили малечу з вогнегасником та розповіли цікаві й повчальні історії про безпекові пригоди казкових героїв.

Тиждень безпеки триває на Кіровоградщині

Тиждень безпеки триває на Кіровоградщині

Тиждень безпеки триває на Кіровоградщині

Тиждень безпеки триває на Кіровоградщині

Також цього дня разом з фахівцями ювенальної превенції надзвичайники організували комплексний захід з безпеки для учнів 7-8-х класів Первозванівського ліцею.

Розпочали, традиційно, з питань пожежної безпеки, пригадали базові правила поводження у побуті, що дозволять вберегти оселю від вогню. Зосередили увагу ліцеїстів на безпеці під час зарядки сучасних гаджетів. Адже мало хто зважає на заходи безпеки, залишаючи їх під’єднаними до електромережі без нагляду. Така необачність може мати фатальні наслідки.

Багато говорили про підготовку до можливих відключень світла та правила користування альтернативними джерелами енергії.
Досвідчений сапер розповів учням про те, якими мають бути їхні дії у разі знаходження боєприпасів та їхніх не менш небезпечних уламків. А ще усіх охочих запросили на фотосесію у піротехнічному спорядженні.

Правоохоронці, у свою чергу, розповіли учасникам заходу про безпеку на вулиці та правила, яких мають дотримуватися усі учасники дорожнього руху.

А у Голованівську в рамках безпекового тижня урочисто відкрили клас безпеки у професійно-технічному училищі №38. Відтепер учні здобуватимуть життєво важливі знання й навички у якісно нових умовах.

Отже, другий день безпекового тижня виявився напруженим, але дуже результативним. Надихало те, що дитячі аудиторії, з якими довелося працювати, виявляли активність у сприйнятті нового та радували рівнем базових знань у галузі безпеки.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool