Тепловики пропонують підняти тарифи на опалення у Кропивницькому

Січень 31, 2024 | Новини | Переглядів: 1257 | Коментарі: 0

В обласному центрі теплогенеруюче підприємство подало заяву до Кропивницької міської ради про встановлення нових тарифів на опалення.  

" У зв'язку зі зміною тарифів на виробництво теплової енергії власною ТЕЦ відповідно до постанови НКРЕКП від 29.12.2023 № 2647 «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 22 грудня 2021 року № 2734» та в зв'язку з підвищенням з 01 січня 2024 року прожиткового мінімуму на одну працездатну особу з 2864 грн до 3028 грн, КП «ТЕПЛОЕНЕРГЕТИК» КМР» подає заяву з розрахунками про встановлення шляхом коригування тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послугу з постачання теплової енергії для всіх категорій споживачів на планований період.

 Скориговані тарифи на послуги з постачання теплової енергії складають:

 - для населення – 4177,97 грн/Гкал (з ПДВ);

 - для бюджетних установ та організацій – 6037,26 грн/Гкал (з ПДВ);

 - для інших споживачів – 8298,54 грн/Гкал (з ПДВ)", -  повідомляється  на сайті підприємства. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool