Танцювальний колектив з Кіровоградщини на фестивалі мистецтв здобув «срібло» (ФОТО)

Листопад 23, 2023 | Новини | Переглядів: 921 | Коментарі: 0

У Києві відбувся фестиваль мистецтв «ЕТНІЧНИЙ ВІНОЧОК». Загалом на фестивалі виступили 193 творчих колективи, близько 655 артистів. 

Участь у заході взяли хореографічний колектив «Подоляночка» та солістка Ганна Синюк з Гайворонської громади, які вибороли другі місця у номінації «Хореографічне мистецтво».

 

Танцювальний колектив з Кіровоградщини на фестивалі мистецтв здобув «срібло»

Танцювальний колектив з Кіровоградщини на фестивалі мистецтв здобув «срібло»

Танцювальний колектив з Кіровоградщини на фестивалі мистецтв здобув «срібло»

«Наша хореографічна композиція мала назву «Україна буде вільна», в якій вихованці зі списами, шаблями і навіть рогачами боролись з ворогом. Танцювали про те, чим живе вся країна останні роки. Солістка запалила очі журі своєю циганочкою, зал дружно аплодував, хоч це і конкурс. Тепер ми високо піднявши голову можемо впевнено стверджувати, що склали гарну конкуренцію зразковим колективам», - ділиться враженнями керівниця колективу Людмила Семенченко 

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool