Спілка митців Олександрійщини запрошує на святкові заходи

Серпень 22, 2018 | Новини | Переглядів: 734 | Коментарі: 0

У День Незалежності, 24 серпня, влаштовуємо “Живу бібліотеку”, кіно-паті, ярмарку, показ фільму “Боротьба Джамали” та інші відкриті, освітні події. 

Зранку з 10.00 до 12.00 запрошуємо на пл. Соборна, Олександрія. У самому центрі поблизу фонтану працюватиме “Жива бібліотека”. Роль книжок виконують живі люди, яскраві особистості, які говорять самі за себе. Кожний бажаючий зможе познайомитися з “людьми-книгами”, познайомитися з ними особисто, дізнатися про їх успішний, унікальний досвід. Серед книг: голова ОСББ Тетяна Годійченко, тренерка з особистого розвитку Анна Орловська, юристка та спеціаліст місцевого центру БВПД Анна Лунга-Лягуша, художниця Наталія Ткаченко, громадська активістка і мама дитини з особливими потребами Юлія Левандовська.

З 16.00 до 16.30 за адресою вул. Чижевського, 8, Олександрія (Vashart галерея) відбудуться дві відкриті лекції. Галерист Ірина Кваша розповідатиме про “Мистецтво та права людини. Пошук точок дотику”, а тренер Анна Орловська про “Права людини як цінність для сучасного лідера”. Лекції безоплатні, але кількість місць обмежена. Для участі потрібно зареєструватися 

З 16.30 до 17.30 за тією ж адресою відбудеться кіно-паті. Час для неформального спілкування, підведення підсумків проекту «Кіноклуб Docudays UA “Канікули з користю”, обговорення найяскравіших фільмів, невдач і успіхів команди проекту. Для участі реєструйтеся тут.

З 17.30 до 18.00 у Vashart галереї збираємося на перегляд фільму “Боротьба Джамали”. Як завжди глядачів чекає не лише перегляд, а й конструктивне, змістовне обговорення. Для участі реєструйтеся 

Якщо раптом, у вас змінилися плани і ви не зможете прийти на заходи, то попередьте нас завчасно за тел. 068 463 09 82 (Дарина).

Впродовж усього дня на пл. Соборна для вас працюватиме ярмарка з виробами майстрів, художників Vashart галереї. Запрошуємо придбати смаколики, сувеніри, картини та підтримати нас! Завдяки вам ми вже зібрали кошти для заміни 4 вікон у великому залі галереї, тепер залучаємо ресурси для придбання ОСБ щоб застелити підлогу. Потрібно 8 тис. І ми віримо, що спільними зусиллями нам вдасться підготуватися до приїздку комнди Будуємо Україну Разом і завершити ремонт.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool