Що сказала кіровоградська молодь ВІЛ-інфікуванню!?

Листопад 28, 2012 | Новини | Переглядів: 995 | Коментарі: 0

Чим здивувала кіровоградська молодь організаторів конкурсу соціальної реклами профілактики ВІЛ - інфікування? Про це дізнаються учасники підсумкової прес-конференції, присвяченої Всесвітньому дню боротьби зі СНІДом.

 Зустріч представників обласної влади, організаторів конкурсу з переможцями та журналістами відбудеться 30 листопада 2012 року.

Під час зустрічі представники Кіровоградського відділення «Всеукраїнської мережі ЛЖВ» розкажуть присутнім про таке:
- хто з 37- и учасників конкурсу став переможцем
- чий малюнок буде покликаний протидіяти епідемії ВІЛ \ СНІДу в молодіжному середовищі шляхом розміщення на рекламних площах Кіровоградській області
- чим відзначилися неповнолітні затримані Кіровоградського слідчого ізолятора.

До участі в прес-конференції запрошені:
- Голова обласної державної адміністрації Сергій Ларін
- Голова обласної ради Микола Ковальчук
- Заступник голови ОДА Галина Пастух
- Перший заступник голови ОДА Олександр Шаталов
- Начальник управління у справах сім'ї та молоді облдержадміністрації Сергій Пастернак
- Начальник управління охорони здоров’я ОДА Олег Рибальченко
- Начальник управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю обласної державної адміністрації Валентина Вишневська

Захід відбудеться за адресою: м. Кіровоград, пл. Кірова 1, приміщення Обласної державної адміністрації (малий зал). Початок об 11:00
Контактна особа : Бочаров - Туз Володимир, т. 0508642180
______________________________________________________________________
Довідково:
Конкурс соціальної реклами був проведений з ініціативи КОВ ВБО «ВМ ЛЖВ» за підтримки Кіровоградської ОДА в рамках конкурсу соціальних проектів. Конкурс передбачав наступне: з 20 жовтня по 25 листопада серед молоді Кіровоградської області проводився огляд робіт соціальної реклами з профілактики ВІЛ-інфекції. Роботи могли бути виконані в будь-якій формі, придатній для розміщення на сіті - лайтах і біллбордах. Передбачалося, що робота учасника, який посяде 1-ше місце, буде розміщена на рекламних площах Кіровоградської області.

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool