Серед мешканців селища Добровеличківка провели просвітницьку роботу

Травень 10, 2018 | Новини | Переглядів: 956 | Коментарі: 0

10 травня працівники районного підрозділу Управління ДСНС в області провели інформаційно-роз’яснювальну роботу серед мешканців селища Добровеличківка щодо дотримання правил пожежної безпеки у побуті та розповсюдили листівки із застереженнями. 

Рятувальники особливо наголошували, що небезпечно палити сміття, суху рослинність безпосередньо біля житлових будинків або господарських будівель, кидати недопалки або сірники, проводити зварювальні роботи з порушенням правил пожежної безпеки

 Крім того, необхідно стежити за дітьми, не допускати, щоб їм до рук потрапили сірники або інші небезпечні предмети. Однією з найпоширеніших причин виникнення пожеж у житловому секторі залишається порушення правил експлуатації побутових електричних приладів або несправність електромережі в будинку чи квартирі. Одне з питань, якого торкнулись під час відпрацювання житлового сектора, стосувалось безпеки при виявленні вибухонебезпечних предметів та боєприпасів часів Другої світової війни. Рятувальники попередили, що небезпечні знахідки ні в якому разі не потрібно вилучати із землі, брати в руки, переносити або перевозити, засипати землею або піском, заливати рідинами.

Натомість необхідно попередити оточуючих про небезпеку та повідомити до Служби порятунку за номером «101». 


У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool