Рятувальники Кіровоградщини тричі виїжджали на гасіння пожеж

Серпень 22, 2023 | Новини | Переглядів: 1111 | Коментарі: 0

Протягом доби 21-22 серпня рятувальники ліквідували три пожежі різного характеру.

Протягом доби 21-22 серпня рятувальники ліквідували три пожежі різного характеру.

Так, 21 серпня о 07:43 до Служби порятунку надійшло повідомлення про займання на вул. Центральній с. Войнівка Приютівської СТГ Олександрійського району. На час прибуття рятувальників горіло 3 м2 покрівлі господарчої споруди на території приватного домоволодіння. О 07:57 загорання було ліквідовано силами бійців олександрійських підрозділів.

Того ж дня о 18:19 надійшло повідомлення про займання моторного відсіку автомобіля ВАЗ 2107 на вул. Пархоменка смт Новоархангельськ Голованівського району. Силами новоархангельського підрозділу пожежу приборкали о 18:35.

О 23:30 надійшло повідомлення про пожежу на вул. Шкільній с. Перчунове Піщанобрідської СТГ Новоукраїнського району. Там виникло загорання 16 м2 бурта гною на території приватного домоволодіння, яке о 00:46 вже 22 серпня загасили вогнеборці 16-ої пожежно-рятувальної частини.

Загиблих та травмованих під час пожеж немає. Причини встановлюються.

Пресслужба ГУ ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool