Працівники Кіровоградського слідчого ізолятора відвідали кінноспортивний комплекс

Листопад 04, 2013 | Новини | Переглядів: 959 | Коментарі: 0

02 листопада 2013 року співробітники Кіровоградського слідчого ізолятора та члени їх сімей відвідали міський іподром

Свято спілкування з кіньми – благородними та красивими тваринами – організував сектор по роботі з особовим складом Кіровоградського слідчого ізолятора за підтримки профспілки установи.
Екскурсію відвідувачам провела директорка закладу Вікторія Вічірко, яка розповіла, що в Україні існують усього п’ять іподромів: у Києві, Харкові, Одесі, Львові і у нас, в Кіровограді. При іподромі діє кінноспортивна школа, зареєстровано кінноспортивний комплекс “Княжий двір”. Зараз тут живуть вісімнадцятеро коней, усі породисті, спокійні. Головний представник — Княжич, чистокровний радянський ваговоз (два роки тому на виставці в Києві він став переможцем за кращий зовнішній вигляд і будову тіла). Серед інших порід — українська верхова порода, англійські коні, рисаки. Є екземпляр дуже рідкісної породи — пінто (індійський поні).
Під час відвідування гості мали можливість не тільки нагодувати коней, подивитися на чудових тварин і на те, як вмілі тренери займаються з ними, а й самі змогли здійснити дитячу мрію – побувати в ролі вершника.
Перебування поряд з кіньми було дуже приємним. Адже коні, і це вже довели американські вчені, мають позитивну енергетику. І навіть після відвідування іподрому ще надовго залишилось в душі приємне відчуття захоплення і задоволення.

02 листопада 2013 року співробітники Кіровоградського слідчого ізолятора та члени їх сімей відвідали міський іподром

Остапенко Н. М., ст. інспектор групи контрольно-аналітичної роботи Кіровоградського слідчого ізолятора


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool