Попереднє декларування імпортних товарів на Кіровоградщині було здійснено у 2400 випадках

Вересень 03, 2013 | Новини | Переглядів: 855 | Коментарі: 0

За 7 місяців Кіровоградською митницею Міндоходів оформлено 2400 попередніх митних декларацій, з них 1522 або 63,4% – у електронному вигляді.

Слід зазначити, що попереднім повідомленням або попередньою митною декларацією є завчасне інформування митного органу Міндоходів про намір суб’єкта господарювання ввезти товари на митну територію України.
Попередня митна декларація подається до митного органу, в зоні діяльності якого товари будуть пред’явлені для митного оформлення. Декларацію необхідно оформити до ввезення в Україну товарів та транспортних засобів комерційного призначення або після їх ввезення під час перебування на території пункту пропуску через державний кордон України.
Попереднє декларування імпортних вантажів необхідно для проведення аналізу ризиків та прискорення виконання митних формальностей. При цьому, у разі ввезення в Україну підакцизних товарів попереднє декларування є обов’язковим.
Звертаємо увагу, що ввезення товару на територію України за попередньою митною декларацією дозволяється протягом 30 днів з дати її оформлення митним органом Міндоходів.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool