Понад 1 тис. дітей вже відпочили в оздоровчих таборах Одеської залізниці

Липень 21, 2014 | Новини | Переглядів: 673 | Коментарі: 0

За інформацією Дорожнього комітету профспілки Одеської залізниці в п’яти оздоровчих таборах вже встигли відпочити 1 тис. 338 дітей.

Зокрема у таборі «ім. Л.Шевцової» у Затоці відпочило 338 дітей, у дитячому оздоровчому таборі «Юний залізничник» в Одесі – 381 дитина, у таборі «Гайдарівець» - 416 дітей. У спортивно-оздоровчому таборі «Чемпіон» біля Одеси відпочило 83 дитини. Ще 120 малюків оздоровилися у «Алому парусі» у селищі Рибаківка Миколаївської області.
Доплата батьків становить лише 10% від загальної вартості путівки.
До кінця літнього сезону в таборах Одеської залізниці заплановано ще оздоровити 980 дітей.

*Довідка
До початку сезону Одеська залізниця провела необхідну підготовку з ремонту й облаштування своїх дитячих установ оздоровлення та відпочинку. Для забезпечення якісного відпочинку дітей створені комфортні та безпечні умови для проживання. Діти працівників Знам’янського регіону перевозяться до ст. Одеса – Головна та ст. Бугаз в оздоровчі заклади безкоштовно.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool