Першу інспекційну поїздку Олександр Мосін зробив на Стару Балашівку

Травень 23, 2016 | Новини | Переглядів: 1346 | Коментарі: 0

Ремонт кіровоградських доріг – сьогодні є завданням номер один для комунальних служб обласного центру. На цьому наголосив заступник міського голови Олександр Мосін під час апаратної наради у міській раді сьогодні, 23 травня.

- Як ми і обіцяли, поточний ремонт доріг у Кіровограді розпочався 16 травня, - відзначив Олександр Мосін. – Тепер наше завдання полягає у забезпеченні тотального контролю за якістю виконання ремонтних робіт. При цьому контроль маємо забезпечити щоденний і на усіх його етапах: від виготовлення асфальту до дотримання технології асфальтування.

Першу інспекційну поїздку Олександр Мосін зробив на Стару Балашівку, де триває ремонт проїжджої частини по вулиці Костромській. Загалом, дорожники дотримуються правил укладки асфальту і до якості суміші немає претензій, повідомив профільний заступник міського голови. У той же час, Олександр Мосін звернув увагу головного управління житлово – комунального господарства не необхідність комплексного підходу до проектування ремонтів міських об’єктів.

- На вулиці, де працюють тепер дорожники є близько 60 метрів дорожнього покриття, не облаштованого бордюрним каменеем, - підкреслив Олександр Мосін. – І систему відводу дощових вод варто було б облаштувати у низині. Такий супутній благоустрій необхідно передбачати на стадії проектувальних робіт.

У даному ж випадку заступник міського голови доручив головному управлінню ЖКГ оперативно опрацювати це питання, внести зміни до галузевої програми і винести проект рішення на розгляд міської ради.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool