Органи ДПС Кіровоградщини збільшують надходження зведеного бюджету за рахунок погашення податкового боргу

Вересень 21, 2011 | Новини | Переглядів: 1290 | Коментарі: 0

В результаті вжитих заходів з погашення податкового боргу за 8 місяців нинішнього року до зведеного бюджету регіону надійшло 37,1 млн. грн. На цьому наголосив заступник голови ДПА у Кіровоградській області Андрій Руднік. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі ДПА Кіровоградської області.

За його словами, зазначений показник на 1,5 млн. грн., перевищує надходження аналогічного періоду минулого року. Разом з тим, до державного бюджету в результаті вжитих заходів надійшло 25,1 млн. грн. податкового боргу.
Посадовець відзначив, що протягом січня-серпня за результатами отриманих дозволів судів до бюджету стягнуто 2,1 млн. грн. податкового боргу. Із цієї суми 957,2 тис. грн. надійшло за рахунок виставлених платіжних вимог, 870 тис. грн. – продажу майна, яке перебуває в податковій заставі, 235 тис. грн. – вилучення готівкових коштів.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool