Облрада проголосувала за вступ Кіровоградщини до Асамблеї європейських регіонів

Грудень 21, 2022 | Новини | Переглядів: 1283 | Коментарі: 0

Депутати обласної ради проголосували за вступ Кіровоградської області до Асамблеї європейських регіонів на чотирнадцятій сесії сьогодні, 21 грудня.

Голова облради Сергій Шульга назвав рішення історичним.

«(…) Звертаюся до вас, до кожного депутата обласної ради, бути готовими працювати з європейськими партнерами. Співпраця з Асамблеєю європейських регіонів – це не лише завдання голови обласної ради. Це спільне рішення про набуття повноправного статусу єврорегіону. І воно є надзвичайно важливим для єдності та солідарності. Для Кіровоградщини відкриваються перспективи участі у зустрічах на найвищому рівні, у залученні інвестицій, у написанні та реалізації спільних проєктів, у доступі до фінансування ЄС, у підтримці молодіжних ініціатив та обміні досвідом», - наголосив він.

Як уже повідомлялося, Сергій Шульга ініціював вступ Кіровоградщини до Асамблеї європейських регіонів. Раніше він здійснив робочу поїздку до Брюсселя.

Нагадаємо, Асамблея європейських регіонів (Брюссель) ратифікувала заявку Кіровоградської області на членство.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool