На Одеській залізниці триває підготовка до роботи в осінньо-зимовий період

Вересень 19, 2014 | Новини | Переглядів: 702 | Коментарі: 0

Загальний відсоток готовності господарства Одеської залізниці на сьогоднішній день становить 87,5%. Структурні підрозділи магістралі активно готуються до роботи в осінньо-зимовий період 2014-2015 рр. та вживають необхідних заходів спрямованих на забезпечення стабільної роботи господарства і працівників залізниці.

Забезпечення залізничників зимовим спецодягом є одним з пріоритетних аспектів матеріально-технічного постачання. До кінця поточного місяця очікується поставка зимового спецодягу і спецвзуття (укладено необхідні договори). Наразі працівники на 100% забезпечені кирзовими чоботами та на 66% шкіряними черевиками. Всі поставки здійснюються згідно з поданими заздалегідь заявками.
Із 46 пунктів обігріву працівників відремонтовано та підготовлено 45. Практично завершено ремонт гардеробних, душових кімнат та приміщень для сушки спецодягу. З 454 котелень у структурних підрозділах залізниці уже відремонтовано 423 (93,2%).
До роботи в осінньо-зимовий період також готують тяговий рухомий склад. Відремонтовані згідно з планом 12 електровозів, 9 тепловозів, 11 електропоїздів та 2,5 секції дизель-поїздів, що становить 85,2% від плану. З 15 одиниць підйомно-транспортного обладнання готові до роботи 12 одиниць, ще 3 перебувають на ремонті. З 26 одиниць снігоприбиральної техніки наразі готові ліквідовувати опади 21: 16 машин типу СДП та 5 одиниць типу СМ-2. Завершується підготовка інструменту та інвентарю для прибирання снігу.
Виконується ремонт вантажних, пасажирських вагонів, а також колійні ремонтні роботи: модернізація, капітальний, середній та комплексно-оздоровчий ремонти. Підготовлені 701 стрілочний перевод обладнані системою пневмообдуву та 186 системою електрообігріву.
В цілому підготовка Одеської залізниці до роботи в осінньо-зимовий період 2014-2015 рр. ведеться за затвердженим графіком і буде завершена у встановлені терміни.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool