На Кіровоградщині знову розбійний напад

Лютий 19, 2015 | Новини | Переглядів: 1325 | Коментарі: 0

Погрожуючи бабусі фізичною розправою, зловмисник вимагав грошей. За вчинене йому загрожує до 12 років позбавлення волі.

До Долинського райвідділу міліції звернулась 77-річна жителька одного з населених пунктів, яка повідомила, що пізно ввечері до її будинку проник чоловік, аби відібрати пенсію.
Оглянувши місце злочину, опитавши потерпілу та місцевих жителів, які б могли бачити біля хати пенсіонерки підозрілу особу, правоохоронці відразу взялися за пошуки зловмисника.
Вже через кільки годин підозрюваного було затримано. Ним виявився 34-річний раніше неодноразово судимий чоловік, який переїхав у село минулого року.
У своє виправдання нападник розповів, що жити йому немає за що, тому і вирішив відібрати гроші у самотньої беззахисної жінки. Втім його планам не судилося збутися.
Зловмисник проник до будинку, вибивши вхідні двері. У веранді знайшов сокиру, та, вимкнувши світло, щоб потерпіла його не впізнала, почав погрожувати їй фізичною розправою і вимагав грошей. Але бабуся не розгубилась і, зібравши останні сили, змогла вирватись від нападника.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України (Розбій), – повідомив начальник Долинського РВ УМВС в області Олександр Коцар. – Наразі зловмиснику оголошено про підозру, він перебуває під вартою. За скоєний злочин йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років.
За матеріалами Долинського РВ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool