На Кіровоградщині затримали підозрюваного у нанесенні ножового поранення

Січень 03, 2013 | Новини | Переглядів: 890 | Коментарі: 0

Працівники Олександрійського МВ УМВС України в Кіровоградській області у результаті проведення слідчих дій затримали за підозрою у нанесенні тяжкого тілесного ушкодження раніше судимого 21-річного місцевого жителя.

До міського відділу міліції надійшло повідомлення про те, що в під’їзді одного із будинків знаходиться травмований чоловік, який просить допомоги. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.
У 26-річного потерпілого правоохоронці виявили ножове поранення грудної клітини. Чоловіка каретою швидкої було доставлено до районної лікарні. Попередньо встановлено, що місцевий житель у себе вдома розпивав спиртні напої з двома олександрійцями, 21 та 25 років. Між господарем помешкання та одним із гостей виникла сварка, у ході якої останній ударив потерпілого ножем у груди.
Медики діагностували у чоловіка проникаюче ножове поранення грудної клітини з пошкодженням легені.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України. Підозрюваного затримано. Проводиться розслідування.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool