На Кіровоградщині затримали «домушника»

Липень 28, 2015 | Новини | Переглядів: 982 | Коментарі: 0

26-річний раніше судимий олександрієць проникав до помешкань у приватному секторі та викрадав майно, що мало хоча б якусь цінність. За вчинення низки крадіжок чоловіку загрожує до шести років позбавлення волі.

До Олександрійського міського відділу надійшло повідомлення від 39-річної місцевої жительки про те, що з її господарської будівлі викрадено бензопилу і 2 шліфувальні машини.
- Правоохоронці виїхали за вказаною адресою та неподалік місця злочину з речовими доказами затримали зловмисника у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 26-річний місцевий житель, який неодноразово потрапляв на лаву підсудних за вчинення майнових злочинів, - повідомив керівник Олександрійського МВ УМВС в області Олександр Кодак.
У подальшому встановлено причетність злодія до скоєння 5 крадіжок з приватних домоволодінь. Як правило, крадій виносив електроінструменти та вироби з металу. «Здобич» чоловік продавав, а отримані кошти витрачав на власні потреби.
Частину крадених речей правоохоронці вилучили.
За цими фактами розпочато кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». За вчинене зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.
Працівники міліції продовжують проводити перевірку щодо можливої причетності затриманого до вчинення подібних кримінальних правопорушень на території міста Олександрії.
За матеріалами Олександрійського МВ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool