На Кіровоградщині загасили три пожежі рослинності на відкритих територіях

Липень 15, 2018 | Новини | Переглядів: 755 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області тричі виїздили на гасіння загорянь рослинності, при цьому в усіх трьох випадках площа пожеж склала по 0,8 га.

Так, двічі довелось ліквідовувати займання сухої трави рятувальникам 20-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Долинська (біля с. Першотравневе та с. Дубравине). Одну пожежу пожнивних залишків на полі біля с. Степове приборкали рятувальники 22-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Устинівка.

Шановні громадяни! Служба порятунку нагадує, що в пожежонебезпечний період слід бути вкрай обачними із вогнем. Навмисне чи з необережності випалювання сухої рослинності та пожнивних залишків шкодить довкіллю та може призвести до великих пожеж.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool