На Кіровоградщині загасили знову п’ять пожеж

Лютий 23, 2023 | Новини | Переглядів: 958 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи ГУ ДСНС в області загасили п’ять пожеж різного характеру.

Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи ГУ ДСНС в області загасили п’ять пожеж різного характеру.

Так, 22 лютого о 06:16 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про займання на вул. Шевченка у с. Свердликове Новоархангельської громади Голованівського району. Там сталося займання 2 м2 перекриття в приватному житловому будинку, яке о 07:45 загасили спільними зусиллями особового складу 31-ої пожежно-рятувальної частини та вогнеборців місцевої пожежної команди с. Нерубайка.

Того ж дня о 15:54 стало відомо про пожежу на вул. Робочій в смт Приютівка Олександрійського району. Там у приватному житловому будинку, що не експлуатується, виникло загорання 1 м2 домашніх речей, яке о 16:25 загасили бійці 10-ої пожежно-рятувальної частини спільно з місцевою пожежною командою с. Протопопівка.

О 16:58 виклик надійшов з м. Новомиргород Новоукраїнського району, де у приватному житловому будинку на вул. Херсонській виникла пожежа 3 м2 домашніх речей . О 19:12 пожежу було ліквідовано силами новомиргородського підрозідлу.

 О 19:41 стало відомо про пожежу на вул. Богдана Хмельницького у м. Знам'янка Кропивницького району. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу в приватному житловому будинку горіло 6 м2 домашніх речей. Вогнеборці 18-ої пожежно-рятувальної частини загасили пожежу о 21:48.

Вже 23 лютого о 05:43 до Служби порятунку надійшло повідомлення про загорання автомобіля вул. Центральній у с. Нова Осота Олександрівської громади Кропивницького району. На час прибуття рятувальників горів салон автомобіля ВАЗ 21099 на території приватного домоволодіння. О шостій ранку пожежу було ліквідовано силами олександрівського підрозділу.

Загиблих та травмованих під час пожеж немає.

Причини пожеж встановлюються.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool