На Кіровоградщині за незаконний лов риби відкрито кримінальне провадження

Липень 29, 2022 | Новини | Переглядів: 1679 | Коментарі: 0

Учора, 28 липня, на «гарячу лінію» Нацполіції надійшов виклик про зняття сіток на одній з місцевих водойм с.Богданівка Кропивницького району.

Учора, 28 липня, на «гарячу лінію» Нацполіції надійшов виклик про зняття сіток на одній з місцевих водойм с.Богданівка Кропивницького району.

Правоохоронці, виїхавши на місце, перевірили автомобілі, які стояли на берегу та в одному виявили гумовий човен, п‘ять сіток ліскових, довжиною 340 м, та свіжовиловлену рибу - судак, щуку, карась сріблястий, дві плітки та 32 екз.окуня, загальною вагою 9 кг 630 г. Для фіксування правопорушення викликали Кіровоградський рибоохоронний патруль.

Держінспектори склали два протоколи за ч.4 ст.85 КУпАП. Нараховано суму збитків, які завдано рибному господарству - майже 113 тисяч гривень. На порушників відкрито кримінальне провадження 

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool