На Кіровоградщині встановили особу злодія, підозрюваного у низці крадіжок

Березень 06, 2018 | Новини | Переглядів: 954 | Коментарі: 0

Ним виявився 30-річний раніше судимий житель Онуфріївського району. За вчинене особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 6 років.

У лютому до відділення поліції надійшло повідомлення від жительки одного з селищ про те, що з господарської споруди її домоволодіння в іншому населеному пункті скоєно крадіжку виробів із металу.

Поліцейські розпочали за цим фактом розслідування та встановили особу зловмисника. У подальшому з’ясували причетність чоловіка загалом до ще 6 крадіжок. Злодій «навідувався» до одного й того ж домоволодіння та викрадав метал, а також запчастини до автомобіля.

У даний час громадянину оголошено підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.
Розслідування триває. Особі загрожує покарання – від 3 до 6 років.

За матеріалами Онуфріївського відділення
Олександрійського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool