На Кіровоградщині вручено ключі від квартири та документи на право власності дитині-сироті

Листопад 16, 2018 | Новини | Переглядів: 633 | Коментарі: 0

Голова Маловисківської районної державної адміністрації Павло Сорока та голова районної ради Світлана Сосновська вручили документи на право власності житла дитині-сироті Роману Волошину.

17 листопада 2018 року Роману виповниться 18 років, тому для нього такий дарунок дуже доречний. Керівники району привітали юнака з такою вагомою подією у його житті та побажали, аби у новому житлі все складалося якнайкраще.

«Сьогодні завдячуючи ініціативі Президента України ми маємо унікальну можливість забезпечити власним житлом дітей-сиріт та осіб з їх числа. Отримавши кошти з державного бюджету України ми придбали 7 квартир та ще 9 квартир буде придбано до кінця поточного року. Це свідчить про відповідальність всіх гілок влади, які працюють в країні і на територіях як Маловисківського району, так і Кіровоградської області», - зазначив Павло Сорока.

Присутні висловили сподівання на те, що з отриманням власного житла діти, на долю яких випало чимало випробувань, будуть впевненіше почувати себе та будувати своє майбутнє.

Квартири для дітей-сиріт та особам з їх числа придбані за кошти субвенції з державного бюджету відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України № 877 від 15.11.2017 року «Про затвердження Порядку та умов надання у 2018 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, осіб з їх числа».

За матеріалами офіційного веб-сайту Маловисківської РДА


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool