На Кіровоградщині вогнеборці загасили 11 пожеж (ФОТО)

Липень 18, 2023 | Новини | Переглядів: 882 | Коментарі: 0

Впродовж минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи ГУ ДСНС Кіровоградської області загасили 11 пожеж: 3 – у житловому секторі та 8 – на відкритій території.

На Кіровоградщині вогнеборці загасили 11 пожеж

На Кіровоградщині вогнеборці загасили 11 пожеж

На Кіровоградщині вогнеборці загасили 11 пожеж


До Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у с. Журавлинка Голованівської СТГ Голованівського району. На території приватного домоволодіння на вул. Степовій горіло 10 м2 покрівлі господарчої споруди. Бійці голованівського підрозділу о 15:49 ліквідували пожежу.

О 15:31 олександрійські бійці залучались на ліквідацію пожежі 3м2 речей домашнього вжитку в житловому будинку на шість господарів на вул. Василя Вибрика м. Олександрія. Займання було ліквідовано о 16:17.

О 23:37 стало відомо про пожежу по вул. Чкалова м. Помічна: на території приватного домоволодіння зайнялось 9 м2 надвірної споруди. О 00:12 пожежу ліквідували помічнянські вогнеборці.

На гасіння пожеж сухої рослинності та сміття на відкритій території залучались підрозділи 1-го ДПРЗ, які приборкали займання 200 м2 сухої трави у смт Компаніївка, 0,5 га сухої трави біля с. Червона Долина Бобринецької МТГ, 200 м2 сухої трави у смт Устинівка, 200 м2 сухої трави у м. Бобринець та 0,5 га сухої трави біля с. Кохане Кетрисанівської СТГ. Крім того, двічі такі пожежі гасили в Голованівському районі: 800 м2 сухої трави у м. Благовіщенське та 200 м2 сухої трави та кущів біля м. Гайворон. Також у Новоукраїнському районі у м. Мала Виска приборкано пожежу 600 м2 сухої трави на відкритій території.

В усіх випадках травмованих чи загиблих немає. Причини пожеж з’ясовуються.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool