На Кіровоградщині вогнеборці ліквідували чотири пожежі

Серпень 11, 2023 | Новини | Переглядів: 1088 | Коментарі: 0

Протягом доби 10–11 серпня пожежно-рятувальні підрозділи області загасили чотири пожежі різного характеру.

Так, 10 серпня о 13:34 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Гагаріна с. Вільхове Благовіщенської СТГ Голованівського району. Там загорілось 20 м2 господарчої споруди на території приватного домоволодіння. О 14:08 пожежу було ліквідовано силами благовіщенського підрозділу.

О 14:03 стало відомо про пожежу 10 м2 речей домашнього вжитку, меблів, 54 м2 покрівлі та перекриття житлового будинку на території приватного домоволодіння на вул. Українського Козацтва с. Володимирівка Суботцівської СТГ Кропивницького району. О 16:41 займання ліквідували знамʼянські вогнеборці.

О 16:37 гайворонські вогнеборці спільно з місцевою пожежною командою смт Завалля залучались на гасіння пожежі 600 м2 сухої трави сміття та чагарників на відкритій території поблизу смт Завалля Завалівської СТГ Голованівського району. О 21:25 пожежу було ліквідовано.

О 19:45 стало відомо про займання на вул. Вишневій смт Добровеличківка Новоукраїнського району. Після прибуття на місце виклику було встановлено, що горить 2 м2 багажного відділення легкового автомобіля ЗАЗ 968, яке о 20:07 ліквідували бійці добровеличківського підрозділу.

Загиблих та травмованих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool