На Кіровоградщині відновлюється промисловий потенціал

Липень 18, 2023 | Новини | Переглядів: 909 | Коментарі: 0

З початку дії воєнного стану в Кіровоградській області вже вдалося відновити роботу 123 промислових підприємств. Зокрема, з початку поточного року до ладу повернулися 26 підприємств.

Це свідчить про поступове відновлення економічного потенціалу регіону.

Індекс промислової продукції в області за період січень-квітень 2023 року склав 106,8% порівняно з аналогічним періодом минулого року. Зростання свідчить про підвищення обсягу виробництва та попиту на промислову продукцію в області.

Це сприяє стабілізації ситуації на ринку праці, забезпеченню нових робочих місць та підвищенню життєвого рівня мешканців області.

Місцеві органи влади продовжують здійснювати заходи для стимулювання промислового сектору, привертання інвестицій та розвитку підприємництва. 

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool