На Кіровоградщині відновлено освітній процес

Березень 24, 2022 | Новини | Переглядів: 805 | Коментарі: 0

З 14 березня 2022 року в області розпочато освітній процес у закладах загальної середньої освіти. Про це повідомили в управлінні освіти Кіровоградської ОДА\ОВА.

Станом на 23 березня, на дистанційній формі навчається 86151 мешканець області та 1561 особа з числа вимушених переселенців.

За дорученням начальника Кіровоградської обласної військової адміністрації Андрія Райковича, голови територіальних громад отримали завдання щодо обов’язкового замовлення документів про освіту для учнів 9 та 11 класів з числа переселенців, яких на даний час – 122 особи. Після закінчення навчального року, вони отримають документи про базову загальну середню та повну загальну середню освіту. 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool