На Кіровоградщині у Світловодську відбувся рейд

Березень 20, 2019 | Новини | Переглядів: 2214 | Коментарі: 0

Працівники Управління ДСНС у Кіровоградській області продовжують проводити профілактичні відпрацювання житлового сектора з метою попередження порушень громадянами правил пожежної безпеки, запобігання пожежам та випадкам загибелі людей на них.

Адже статистика Служби порятунку доводить, що впродовж терміну активного використання населенням приладів опалення, печей, груб, камінів кількість пожеж у житловому секторі збільшується.

При цьому досить часто пожежі мають трагічні наслідки. Щоб цього не траплялось, рятувальники намагаються змусити громадян вивчати та повсякчас дотримуватись правил пожежної безпеки. 

20 березня працівники міськрайонного відділу У ДСНС в області спілкувались на тему безпеки з жителями м. Світловодськ. Рятувальники порадили громадянам дбати про власну безпеку: обережно користуватись відкритим вогнем у побуті, не палити у ліжку та не залишати непогашених недопалків і сірників, суворо дотримуватись правил експлуатації електричних і газових побутових приладів, систем опалення, утримувати справною електромережу в будинку, регулярно перевіряти систему вентиляції у житлових приміщеннях.

Щоб привернути більше уваги до питань безпеки, працівники Служби порятунку під час спілкування з городянами різного віку використовували спеціальний неформальний атрибут, передавали його в руки співрозмовника та просили наводити приклади з особистого життя, про те, як вони оберігають власне життя та життя своїх рідних від небезпек та дбають про благополуччя родини.
Таке спілкування, на думку рятувальників, є більш ефективним та краще запам’ятається громадянам.

На Кіровоградщині у Світловодську відбувся рейд

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool